wijnGoals

liefhebbers van wijn

Deze lancering is meteen de beste van 2022. Bij QBottle vind je namelijk - alleen - de beste flessen wijn. Geloof ons maar: ze zijn allemaal taste-tested door het hele team.

crème de la crème
Let's introduce

Onze selectie wijnen is niet erg groot; we verkopen momenteel 23 verschillende flessen wijn. Zie deze flessen als de crème de la crème onder de wijnen. Na jarenlange ervaring in de wijn - drinkend en verkopend ;-) - hebben wij samen als team de pareltjes op een rij gezet. Geen gedoe, geen omslachtige verhalen en vooral geen aanbod waar je niet meer wijs uit wordt; gewoon toppertjes die jou stuk voor stuk blij zullen maken.

Veel of weinig proefervaring

de perfecte match

Wij zijn er voor iedereen die wel eens een glas wijn drinkt (of stiekem de hele fles ;-)). Of je nu een echte kenner bent of af en toe eens van een glaasje geniet, tussen onze selectie QBottles vind je gegarandeerd jouw perfecte match. Van een stevigere rode wijn met een body tot een makkelijk drinkende witte frisse wijn; uit iedere omschrijving kun jij makkelijk jouw smaakmaker vinden.

Vind jouw smaakmaker

Inspireren

Raise your hand als wijn ook deel uit maakt van jouw lifestyle - op een goede manier dan. Ontspanning, genieten met vrienden en familie, het diner afmaken met een bijpassende wijn; een goede fles geeft een goud randje aan allerlei momenten. Bij QBottle gaan we daarom ook verder dan de verkoop van die flessen; we willen je graag inspireren met allerlei dingen die horen bij dat gouden randje. Hoe je een picture perfect picknick organiseert, een recept voor een mediterraanse salade of een giftguide voor alle mogelijke situaties (allemaal met wijn natuurlijk)... 

Sip and read

Wijnabonnement

Klaar voor een zoektocht door het wijnenlandschap? Met ons QBottle wijnabonnement gaat deze zo snel als een trein. Je kunt namelijk maandelijks van ons verrast worden met zes verschillende flessen die je leiden naar jouw eigen persoonlijke wijnsmaak. En ben je dan fan geworden van één specifieke fles? Dan sturen we je toch op repeat die fles keer 6. Hoef je ook nooit meer bang te zijn om zonder te zitten. :-)

bestel ons wijnabonnement