Inspo: de ultimate Gift Guide!  💌

Inspo: de ultimate Gift Guide! 💌

Bloemen, kaarsen, leuke mokken, lekkere verzorgingsproducten, chocolade of lieve kaartjes; door de bomen zie je soms het bos niet meer tussen al die cadeautips.

Maar zeg nou eerlijk, wat krijg je nog liever cadeau dan alle bovenstaande items? Yes, wijn. We kunnen er veel woorden aan vuil maken, maar we zullen het kort houden. Echte liefde druk je uit in wijn. ❤️

Hier komt ie:

1. QBottle #18 Lamborghini Vino Spumante - Gold + Gift Box Brut - Chardonnay / Pinot

Een bijzonder hoogtepunt te vieren? Deze heerlijke fles bubbels met luxe uitstraling is het perfecte cadeau om te geven! Maak er nog lekkere aardbeien met chocodip bij & de bottle is ready to pop! 

Shop 'm hier

2. QBottle #19: Barcolobo Victoria Tempranillo - Syrah - Cabernet Sauvignon

Op zoek naar het perfecte me-time cadeau? Dan is dit de fles die jij moet hebben! Zie het als de vervanger van het kopje thee; deze rode wijn zorgt voor dat warme ontspannende gevoel dankzij zijn body. Tijdschriftje of boek erbij en je hebt het recept voor ontspanning in handen.

Shop 'm hier

3.  QBottle #12: Anna Lena Silvaner Kabinet Trocken

Op zoek naar de perfecte wijn voor je date? Deze fles 'does the trick' en geeft net dat beetje pit waar je naar zoekt. Je maakt gegarandeerd indruk met deze heerlijke binnenkomer. 

Shop 'm hier

4. QBottle #23: Allegria Les Hautes Lumières - Agriculture Biologique Coteaux De LangueDoc

Uitgenodigd voor een etentje? Dan is dit het cadeau dat je mee wilt nemen! Deze soepele witte wijn is makkelijk weg te drinken en daarom een succes bij iedereen! 

Shop 'm hier

5. QBottle #07 Barcolobo Lacrimae Rerum Tempranillo

Op zoek naar een cadeau dat indruk maakt? Deze droge, frisse wijn past bij veel verschillende soorten gerechten en zal dus altijd in de smaak vallen! Niet alleen de fles wijn trouwens, want jij maakt met dit cadeau ook een blijvende indruk!

Shop 'm hier

6. QBottle #04: Lamborghini Prosecco Extra Dry DJ Lightning Bottle

Op zoek naar hét cadeau voor een speciale gebeurtenis? Met deze fles bubbels is het gegarandeerd een feestje. Niet alleen de zoete en zure smaken van deze prosecco knallen, maar ook de fles zelf! Bij binnenkomst is iedereen meteen in een feeststemming door deze fles bubbels met LED-verlichting! 

Shop 'm hier

Nog niet dé fles gevonden? We helpen je natuurlijk altijd graag op weg met de zoektocht naar de perfecte match. Snuffel gerust rond door onze selectie wijnen of neem contact met ons op voor advies!

En... vergeet niet een flesje voor jezelf mee te bestellen, dat verzacht de pijn bij het weggeven ;-) Cheers my dears!