Must visit: dit moet je een keer gedaan hebben als winelover!

Must visit: dit moet je een keer gedaan hebben als winelover!

Laatst kwam ik iets tegen wat ik met jullie moet delen. Dit wil je als winelover echt niet missen: De Vino Therapy van Thermae 2000. Waar je je na een scrubje dompelt in de wijnpulp van de Monarch druif en druivenpitolie. 

Wij waren al overgehaald enkel bij het woord Vino Therapy, maar er zitten ook nog daadwerkelijke voordelen aan. In de druif zit een stofje dat resveratol heet. Voor de niet-huidtherapeuten onders ons: dat stofje zorgt simpelweg voor bescherming tegen vervuiling en negatieve gevolgen van UV-straling. Nog een grote plus: het gaat rimpels tegen (score!). Wie zegt dat je van die vieze collageen-smoothies nodig hebt ;-) Heerlijk ontspannen bubbelen met een subtiel wijngeurtje. Oja, er worden ook nog rozenblaadjes en Calendula toegevoegd aan het bad, werkt heerlijk kalmerend voor je huid.

En dan nu het grootste voordeel (als het aan ons ligt)... Je krijgt een lekker glas wijn om van te genieten met het schitterende uitzicht over de Limburgse heuvels. Je leest het goed wijn drinken ín een wijnbad, need I say more?

PS: Hier is niks gesponsord aan, dit is gewoon te leuk om niet met jullie te delen ;-)